Haal winst uit je woning met kozijnen.

Ontvang advies voor kozijnen.

Deel je ideeën. Door Kozijn Services van A tot Z geregeld.

Waarom Kozijn Services?

Bij Kozijn Services kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve kozijnen voor je project aanschaft. Een ruim assortiment kunststof kozijnen en alle bijbehorende producten vind je bij ons. Wij leveren uitsluitend producten van hoogwaardige en duurzame kwaliteit, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Passend advies voor jouw situatie

Wij adviseren je met subsidieaanvragen

Binnen 4 maanden gemonteerd

Bekend van:

4.5/5

Google waardering: 4.5 sterren van de 5.
Gebaseerd op 29 reviews

Klanten die je voor gingen zijn tevreden.

Goed advies en prima uitvoering van de werkzaamheden! Kortom tevreden over de hele linie.
Pian Van Dijk
"Snelle service. Kwalitatief goede schuifpui geleverd. De mannen van de installatie hebben net en vlot werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over Kozijn Services."
Ruben van Hornsveld
"Prettig, netjes vriendelijke mensen, korte lijntjes, en laten het ook keurig netjes achter. Zeer tevreden."
G.I.F Hoffman

Wij verduurzamen samen.

Snel geholpen? Doe een terugbelverzoek.

Haal winst uit je woning.

Een betere wereld begint bij een lagere energierekening.

Winst uit je woning is een intermediair voor de verduurzaming van je woning. Winst uit je woning zorgt ervoor dat grootschalige verduurzamingsprojecten efficiënt en optimaal verlopen. Ook helpen ze je bij het aanvragen van de subsidies voor het verduurzamen van je woning. Ze werken samen met gemeenten, lokale aannemers en installateurs om huiseigenaren te ontzorgen bij de afname van energiebesparende maatregelen.

Afspraak maken

Winst uit je woning regelt een afspraak met jou en Kozijn Services.

Opmeten

Tijdens de afspraak komen we bij je thuis de boel opmeten.

Offerte

Wij maken een offerte op, die WInst uit je woning met je deelt.

Akkoord?

Na akkoord komen wij bij je langs om de kozijnen te monteren.

Kozijnen. Hoogwaardig. Duurzaam.

Alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze maatwerk kozijnen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de stijl van je huis. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke kozijnsoort. Van aluminium kozijnen tot aan kunststof kozijnen op maat die zowel duurzaam als onderhoudsarm zijn, waardoor je investering op de lange termijn rendabel blijft.

Kozijn Services levert hoogwaardige kunststof en aluminium kozijnen van K-VISION en Aliplast Aluminium System. Dit zijn de belangrijkste spelers op de markt. Door je kozijnen te vervangen en te verduurzamen verhoog je niet alleen je wooncomfort en de uitstraling van je woning. Je bespaart ook op de energierekening en verhoogt de waarde van je woning.

We begrijpen dat prijzen een belangrijke rol spelen bij je keuze. De kozijnen prijs verschilt per type en formaat. Daarom geven we je bij je offerte duidelijkheid over de kosten en hoe deze gemaakt worden.

Bij Kozijn Services staat service voorop.

Het zit hem in de naam.

Wij van Kozijn Services hebben ons aangemeld als uitvoerder bij Winst uit je woning. Dit houdt in dat we bijdragen aan de verduurzaming van jouw huis. Wij leveren hoogwaardige en energiezuinige kozijnen. We komen deze bij je leveren en installeren. Met goede kwaliteit kozijnen kun je je huis goed isoleren, waardoor warmteverlies wordt verminderd en de energiebesparing wordt bevorderd.

Je krijgt persoonlijk advies op maat.

Geen valse beloftes. We doen wat we zeggen en met jou afspreken. Al moeten we onszelf soms in bochten wringen.

We regelen je project van begin tot eind.

Je wordt bij ons persoonlijk geholpen. Door ons ervaren team van monteurs en adviseurs. Scroll gerust verder als je kennis met ze wil maken.

Je krijgt zelfs hulp bij je financiën.

We kunnen je project natuurlijk niet betalen. Maar je wel helpen bij wat mogelijk is met je budget. En subsidies? Die rompslomp is voor ons.

We werken alleen met de allerbeste merken.

En we hebben nog meer producten.

Neem gauw contact op.

E-mail

naar info@kozijn-services.nl

Telefoon

naar +31 85 02 502 58

Plan je route

naar De Brekken 13B in Joure

Liever direct contact opnemen met een van onze adviseurs?

Mocht je het nog niet helemaal begrijpen...

Dan leggen we het graag voor je uit.

Winst uit je woning

Je kunt je nu aanmelden bij Winst uit je woning. Zij zorgen ervoor dat er een huisbezoek wordt ingepland om de mogelijkheden te bekijken en in te meten. Aan de hand daarvan wordt er direct een vrijblijvende offerte opgemaakt. Indien je akkoord gaat met de offerte, wordt er een afspraak ingepland en dan worden de definitieve maten opgemeten en de offerte opgesteld. Na akkoord wordt het materiaal besteld en komen we langs om je nieuwe kozijnen te installeren.

Hoe werkt het?

Door naar de website van Winst uit je woning te gaan, kun je jouw gemeente invullen. Als je de brief hebt ontvangen vanuit jouw gemeente, dan werkt jouw gemeente mee aan het initiatief van Winst uit je woning. Je kunt dan kiezen uit welk verduurzaming initiatief je wilt laten uitvoeren. Onder het initiatief isolatieglas, behoren ook kozijnen. Deze dragen bij aan de isolatie van je woning. Op de desbetreffende pagina kun je de prijzen zien. Stel je voor, je hebt voor jouw woning 15m2 glas nodig, dan zou dit €3850,- kosten. Je krijgt hiervoor €410,- vergoed vanuit de gemeente. Indien je ervoor kiest om niet alleen isolatieglas te laten plaatsen, maar ook een warmtepomp aanschaft, dan wordt het subsidiebedrag verdubbeld. Onderaan de pagina staan de kosten nog beter uitgelegd. In de grafieken kun je de prijs per vierkante meter aflezen. Op deze manier kun je alvast een kostenberekening maken voor het verduurzamen van je huis.

Wat kun je verwachten?

Winst uit je woning zorgt ervoor dat er een bezoek bij het desbetreffende adres van de bewoner wordt ingepland, zodat er kan worden gemeten. Daarna wordt er een voorlopige offerte opgemaakt. Wanneer de bewoner akkoord gaat met de voorlopige offerte wordt de aanvraag naar de uitvoerder doorgestuurd. Dan worden de daadwerkelijke maten opgemeten en een definitieve offerte opgemaakt. Bij akkoord van de bewoner wordt de opdracht doorgestuurd en kan het materiaal besteld en geïnstalleerd worden.

Subsidie
Als je als bewoner kiest om middels Winst uit je woning, minimaal één of meerdere energiebesparende maatregelen te treffen, dan kun je gratis gebruikmaken van de subsidie service in samenwerking met Simpel Subsidie. Op de Simpel Subsidie Website kun je alvast bekijken op welk bedrag je aanspraak kunt maken.

Is mijn huis geschikt?

Niet alle huizen zijn geschikt voor verduurzaming. Hierover kun je meer informatie vinden op de pagina over Isolatieglas. Monumentale panden moeten vaak in de desbetreffende staat gehouden worden, maar hier zijn oplossingen voor. Glas in lood is wel mogelijk om te verduurzamen. Om precies te weten of je huis geschikt is voor de verduurzamingsmaatregelen, is het handig om de website van Winst uit je woning te bezoeken.

Kom je er nog niet uit helemaal uit?

Neem gauw contact op, dan helpen we je graag op weg.

Doe een terugbelverzoek

Vul hieronder je gegevens in. Dan doen wij ons best je zo snel mogelijk te helpen.