Home Subsidie en financiering Warmtefonds

Warmtefonds

Financiële ondersteuning bij verduurzaming

U bent geïnteresseerd in kunststof of aluminium kozijnen met met dubbel (HR++) of triple (HR+++) glas, maar u hebt de financiën niet. Dan kunt u bij Het Nationaal Warmtefonds een lening afsluiten. Dit kan ook voor andere duurzame maatregelen. Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaars en scholen. Het Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid.

De Energiebespaarlening met een leensom van tussen de € 1.000 en € 25.000 is beschikbaar voor eigenaar-bewoners die aan de geldende leennormen voldoen. Ook eigenaar-bewoners in de doelgroep 75+ komen in aanmerking en kunnen een aanvraag doen. Eigenaar-bewoners met een verzamelinkomen onder de € 45.014 betalen 0% rente.

Wij vragen de financiering niet voor u aan. Dat moet u zelf doen. Wel kunnen wij u zo nodig ondersteuning bieden bij het aanvragen van de financiering.

Bron: https://www.warmtefonds.nl/

Subsidie

Naast financiering is er subsidie waar u gebruik van kunt maken. Benieuwd hoeveel euro subsidie u kunt onvangen?

Verder praten?