Home Services

Services

Kozijn Services is gespecialiseerd in het leveren van kunststof en aluminium kozijnen, glas, gevelbekleding en de benodigde bouwmaterialen voor de complete klus. Naast het leveren van deze producten bieden wij ook de volgende vakkundige services; Demontage, Montage, Renovatie en Onderhoud.

Heeft u een (ver)bouw, onderhoud of reparatie wens?

(De) Montage, afwerken en renovatie

 

Wilt u uw kozijnen laten (de)monteren of zoekt naar een complete gevelrenovatie? Wij leveren deze services voor particulieren en de klein- en grootzakelijke markt. Ook voor de afwerking van reeds uitgevoerde klussen kunt u bij ons terecht.

Al onze monteurs en Bouwpartners zijn nauwkeurig, precies en behandelen uw woning of project alsof het hun eigen is. Iedere monteur is door ons met uiterste zorg geselecteerd en wordt ondersteund door vakkundige projectleiders.

Montage

Reparaties

Heeft u een woning met schade aan uw kozijnen, gevelbekleding, breuk ruiten waterschade of inbraakschade? Wij kunnen u helpen om dit weer vakkundig te repareren of vervangen.

Naast deze schades en de veel voorkomende particuliere schades zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren, afstellen of het opnieuw monteren van niet correct uitgevoerde projecten door derden.

Niet alleen kleine projecten kunnen wij voorzien maar ook grootschalige reparatie werken of onderhoudsprojecten.

Onderhoud

Naast het leveren van kozijnen bieden wij ook de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten.  Wij zullen uw kozijnen onderhouden tot de hoogste standaard en u zal hierdoor zelf ontlast worden met de jaarlijkse onderhoudsbeurten, schades voorkomen en uiteindelijk de levensduur van uw gevel verlengen.

Het bijkomende voordeel van deze service contracten is dat u gebruik kunt maken van onze spoedservices. Mocht er een lekkage of inbraakschade zijn, dan komen wij om het voor u op te lossen.

Onderhoud

Een klus groot of klein, wij zijn van de partij! Neem vrijblijvend contact op over uw project en één van onze medewerkers zal u voorzien van een vakkundige oplossing met de juiste prijs.