Home PADK raambeslag

PADK raambeslag

PADK raambeslag

PADK raambeslag wordt bedoeld Parallel Afstelbaar Draai Kiep. Dit is een innovatieve methode om uw kunststof kozijn naar een volgend niveau te brengen. Met PADK beslag in uw draaikiepraam kunt u naast “draaien” en “kiepen” ook het bewegende deel van uw raam 6 millimeter naar u toe trekken. Er ontstaat zo een smalle luchtspleet aan alle zijden van het raam. Onder alle weersomstandigheden garandeert het PADK beslag een natuurlijke en veilige ventilatie. Tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai en vuil binnen dan bij een gekiept of open raam. Bij Kozijn Services kunnen wij dit voor uw toevoegen aan al uw kunststof kozijnen met een draai-kiepdeel. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van projecten met een toevoeging zoals het PADK beslag op uw kunststof draaikiepramen.

 

Het belang van ventilatie

Natuurlijke luchtverversing zorgt voor een aantoonbaar gezonder binnenklimaat. De laatste jaren is hier dan ook veel aandacht voor geweest. De lucht in huis raakt op allerlei manieren vervuild. In uw woning wordt gekookt, geademd, gedroogd, en in de helft van de huizen ook nog gerookt. Daarom is het belangrijk om de lucht in huis goed te verversen. Vervuilde lucht moet het huis uit en schone lucht moet naar binnen komen, bijvoorbeeld met een PADK raambeslag. Vroeger verliep de luchtverversing vaak vanzelf via naden en kieren in de woningen. Met de moderne bouwtechnieken en energiebesparende woningaanpassingen gebeurt dat niet meer en is andere ventilatie nodig. Vervuilde lucht moet eruit en schone lucht moet aangevoerd worden. Bij Kozijn Services kunnen wij u informeren over de mogelijkheden. Het PADK raambeslag en/of ventilatieroosters zijn hierbij uitstekende oplossingen.

 

Met PADK raambeslag ventileert u veilig

De jaarlijkse statistieken wat betreft inbraken zijn alarmerend. Het aantal inbraken stijgt van jaar tot jaar. Met steeds betere doordachte technieken treedt men de woning binnen. Ook laten de statistieken nog een duidelijk beeld zien: de kwetsbaarste punten zijn raamkozijnen en deuren. Met het PADK raambeslag, kiest u voor een inbraak werende, gecertificeerde oplossing en staat een inbreker aan het verkeerde adres. Met het hoogwaardig PADK beslag is openbreken onbegonnen werk en zullen veel inbraakpogingen mislukken door de deze nieuwste beveiligingstechnologie. Als een inbreker er niet binnen een korte tijd in slaagt een woning binnen te dringen, gaat hij al gauw op zoek naar een ander huis. Het beslag van de kunststof kozijnen van Kozijn Services zijn SKG-IKOB gecertificeerd en voldoen aan een hoge inbraakwerendheid om uw waardevolle bezittingen te beschermen.

PADK

Het PADK beslag van Kozijn Services heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen waardoor u inbraak werend kunt ventileren. Het bijzondere van PADK raambeslag is dat kunststof kozijnen in deze (open) stand dezelfde inbraakveiligheid geboden als in de gesloten toestand van raam-inbraakwering. Het is dus een enorme innovatie op het gebied van ventilatiemogelijkheden. Zo geniet u van nieuwe kunststof kozijnen, een goede ventilatie van uw woning en beschermt u wat voor u dierbaar is. Wanneer u kiest voor Kozijn Services, zorgen wij ervoor dat uw kunststof kozijnen uiteindelijk helemaal naar uw wens zullen zijn. Wij denken graag met u mee over de ventilatiemogelijkheden met het PADK raambeslag of andere optie.

 

PADK (Parallel Afstelbaar Draai Kiep) simpel uitgelegd

In vergelijking met de normale draaikiepramen beschikt het kunststof kozijn naast de openingsmogelijkheden “draaien” en “kiepen” ook nog eens over een andere openingsdimensie: “parallel afstellen”. Het bewegende deel van het kozijn wordt parallel aan het kozijn afgesteld. Verse lucht kan binnenstromen, regen en vuil blijven buiten. Daarnaast is het weinig waarneembaar als u uw raam op deze PADK stand heeft gezet. Hierdoor behoudt u de juiste belichting in uw woning en kunt u op een innovatieve manier uw woning ventileren. De voordelen van PADK raambeslag op een rijtje:

Kwaliteit en vakmanschap voorop!

Kozijn Services levert en monteert hoogwaardige kunststof kozijnen in heel Friesland én ver daarbuiten. Vele projecten hebben wij inmiddels mogen opleveren. Friesland is de thuisbasis van Kozijn Services, maar we leveren en monteren door heel Noord-Nederland kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, binnen- en buitenzonwering, horren, enzovoorts. U kunt in ons uitgebreide assortiment vinden waar wij u van kunnen voorzien. Staat uw wens er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met een van onze medewerkers opnemen, vrijwel altijd vinden we samen met u alsnog de perfecte kozijnen.

Wilt u een offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Leverancier kunststof kozijnen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel & Flevoland

PADK PADK PADK PADKSchuco kozijnenkozijnen