Home Over ons

Over ons

Wij zijn Kozijn Services

Begonnen vanuit onze passie voor het vak, is Kozijn Services ontstaan. Jarenlange ervaring is gebundeld tot een servicegerichte organisatie. Wij zijn dé specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige en duurzame kozijnen aan de zakelijke en particuliere markt. Kwaliteit en hoge service zijn onze kernwaarden en daarmee ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor jouw project.

Ons zeer ervaren en vakkundige team professionals staan voor jou klaar. Of je nu een bouwkundige vraag hebt of een snelle prijs wilt, wij zetten graag een stap extra om tot een passende oplossing te komen en kijken uit naar een aangename samenwerking.

Missie
De missie van Kozijn Services is om als marktleider van Noordoost Nederland de kunststof en Aluminium kozijn branche naar een hoger level te brengen in elk facet van het proces waarin de klant, het product en ons personeel centraal staan.

Visie
De visie van Kozijn Services is om deel te nemen aan het verduurzamen van woningen in Nederland om zo het CO2 verbruik van de warmte lekkende woningen terug te dringen door deze te voorzien van hoge kwaliteit kunststof en Aluminium kozijnen. Waarbij we uiteindelijk extra wooncomfort creëren.

Onze grote zorg is dat ongeveer 80% van de alle CO2-uitstoot genereert word door de verwarming van onze woningen. Kozijn Services vind dit een schokkende werkelijkheid en heeft dit omgezet in zijn grootste motivaties om woningen in Noordoost-Nederland te verduurzamen met het leveren, monteren en onderhouden van goed isolerende kunststof en aluminium kozijnen van een hoge kwaliteit om zo de CO2 uitstoot terug te dringen en onze bijdrage te leveren aan het klimaat doel van 2030.

WIL JE ONS BETER LEREN KENNEN?

 > Mail ons of bel 085 025 0258

CO2-uitstoot en het klimaat doel 2030 van de overheid

Twee van de drie woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde, want isolatie heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Door uw huis te isoleren vermindert u kou en tocht in uw woning, heeft u lagere energiekosten en CO2--uitstoot én u bereidt uw huis voor op aardgasvrij en energieneutraal wonen.

Het energieneutraal wonen is één van de afspraken die naar voren komt in het klimaatakkoord. Dit akkoord is een onderdeel van het Nederlandse klimaatbeleid. Iedereen krijgt met het klimaatakkoord te maken. De afspraak in het klimaatakkoord is dat in 2050 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste doel daarbij om in de CO2-uitstoot in 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990. Er moet daarvoor flink wat gebeuren. Als eerste stap worden tot 2030 de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd.

Uw eigen huis is een belangrijk onderdeel om het uiteindelijke doel te behalen. De overheid heeft daarom diverse stimulansen in het leven geroepen om het voor u aantrekkelijk te maken uw huis te verduurzamen. Met kunststof kozijnen in combinatie met isolatieglas kunt u snel grote stappen zetten richting de verduurzaming van uw woning. Niet voor niets heeft Kozijn Services op dit vlak een duidelijke visie:

De visie van Kozijn Services is om een belangrijke rol aan te nemen bij de verduurzaming van woningen in Nederland en op deze manier het CO2-verbruik van slecht geïsoleerde woningen terug te dringen. Dit doen zij door deze woningen te voorzien van hoge kwaliteit kunststof en aluminium kozijnen waardoor er tevens extra wooncomfort voor de bewoners wordt gecreëerd.

Een grote zorg van Kozijn Services is dat ongeveer 80% van de alle CO2-uitstoot gegenereerd wordt door de verwarming van woningen. Kozijn Services vindt dit een schokkende werkelijkheid en heeft dit omgezet in een grote motivatie. Kozijn Services wil woningen in Noordoost-Nederland verduurzamen door het leveren, monteren en onderhouden van goed isolerende kunststof en aluminium kozijnen van een hoge kwaliteit. Op deze manier wil Kozijn Services meewerken om de CO2-uitstoot terug te dringen en een bijdrage te leveren aan het klimaatdoel van 2030.

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

Kozijn Services is gevestigd op de Brekken 13, op bedrijventerrein ‘De Ekers’ te Joure. Het ruim opgezette bedrijventerrein is gelegen aan de noordoostzijde van Joure en heeft een zeer goede bereikbaarheid door het nieuwe knooppunt Joure.

Wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking of kom langs om onze producten te bekijken.