Home Kunststof kozijnen vervangen

Kunststof kozijnen vervangen

Net als de rest van Nederland uw kunststof kozijnen laten vervangen? Bij Kozijn Services bent u aan het juist adres! Wij plaatsen door heel Noord-Nederland kunststof kozijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Kozijnen

Kozijnen hebben het zwaar te verduren door alle weersomstandigheden in Nederland. Hierdoor is het belangrijk om uw kozijnen op tijd te vervangen. Heeft u veel last van tocht in huis? Of houdt u uw huis in de winter maar moeilijk warm? Dan is het tijd om uw kunststof kozijnen te gaan vervangen om problemen te voorkomen. Nieuwe kunststof kozijnen aanschaffen is een investering in uw woning. Het is een investering waarmee u vanaf dag 1 geld bespaard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lagere energielasten of onderhoudskosten. Bij het vervangen van kunststof kozijnen wordt er meteen gekeken hoe u de ventilatie wel kunt behouden in huis. Dit kan worden opgelost doormiddel van een ventilatierooster of een draaikiep-raam. Het is belangrijk om genoeg ventilatie te hebben om zo te zorgen voor voldoende frisse lucht in huis.

Kunststof kozijnen gaan een leven lang mee en zijn onderhouds vrij. Hierbij hoeft uw kunststof kozijnen niet om de paar jaar te schilderen zoals houten kozijnen. Dit scheelt tijd en geld. Het is alleen belangrijk om ze af en toe schoon te maken.

 

Glas

Naast het vervangen van uw kozijnen zult u ook nieuw glas krijgen. Het glas wat wij gebruiken isoleert 3 tot 5 keer beter dan normaal enkel- of dubbelglas. Dit komt omdat op éénzijde van het glas (in de spouw) een heel dunne warmte reflecterende coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld. De gebruikte gassoorten zijn (meestal) argon of krypton. U kunt meer over het glas vinden bij onze producten.

Mogen wij u verder helpen met uw nieuwe project? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Wij hebben de kunststof kozijnen vervangen.