Home Producten

Producten

Kwaliteit

Bij Kozijn Services kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve producten voor je project aanschaft. Een ruim assortiment kunststof én aluminium kozijnen en alle bijbehorende producten vind je bij ons.

Wij leveren uitsluitend producten van hoogwaardige en duurzame kwaliteit, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Meer weten over onze producten?

Kunststof kozijnen

Kozijn Services levert K-VISION kozijnen. K-VISION is het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm onderscheiden K-VISION Trend, Cube en City kozijnen zich van de rest. De strakke en slanke kozijnprofielen brengen een drietal prominente voordelen met zich mee:

 • Meer glasoppervlak, dus meer lichtinval.
 • Lagere Uw waarde door een betere kozijn-glas-verhouding.
 • Architectonisch verantwoord vanwege het slanke aanzicht.

De kozijnen zijn verkrijgbaar met een HVL-verbinding (houtlook) of met een schuine las. De kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren, nerven en profielen. Neem contact met ons op, dan kijken we samen welke kozijnen het beste aansluiten bij jouw project.

 

K-VISION TREND

Trend kenmerkt zich door een verdiept systeem met een slanke vorm en eigentijdse uitstraling.

Inbouwdiepte: 120 mm
Kleursystemen: ProCoverTec en folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,2
Brandwerendheid: Klasse EW30/EI30/ EW60

Downloads

K-VISION CUBE

Het K-vision Cube kozijn is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de K-vision serie. Robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. U kunt kiezen voor een rechte of een schuin aflopende onderdorpel.

 

Inbouwdiepte: 120 mm
Kleursystemen Folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,2
Brandwerendheid: Klasse EW30/EI30/ EW60

Downloads

K-VISION City

Het K-vision City kozijn heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaival systeem.

Inbouwdiepte: 120 mm
Kleursystemen: Folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,2

Downloads

K-VISION CLASSIC

De K-Vision Classic is uniek t.o.v. de andere K-Vision kozijnen vanwege het vlakkere uiterlijk.

Inbouwdiepte: 76 mm
Kleursystemen: ProCoverTec en folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1,1
Brandwerendheid: Klasse EW30/EI30/ EW60

Downloads

K-VISION PREMIDOOR

De K-Vision PremiDoor hefschuifpui is de koning onder de kozijnen. Geschikt voor grotere afmetingen. Leverbaar in 2,3 of 4 vlaks biedt de K-Vision PremiDoor voor elke situatie de gepaste oplossing. Sterk inbraak werend en zwaar in uitvoering, hiermee is de PremiDoor van K-Vision bijzonder duurzaam. 

De rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnenvloer, zodat u dus geen storende drempel heeft bij het naar binnen of naar buiten gaan.

 

 

Maximaal vleugelgewicht: 400 kg

Inbouwdiepte: 79 mm

Kleursystemen: Folie

Inbraakwerendheid: Klasse 2

Railmogelijkheden: Mogelijkheden: in mono-, duo-, of triple-rail

 

 

 

 

 

 

Aluminium kozijnen

Aliplast Aluminium Systems is al jaren één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium gevel systemen zoals ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit staan hierbij heel hoog in het vaandel.

Aluminium staat bekend om de strakke, moderne look. Vroeger zorgde aluminium kozijnen voor kou in huis, maar tegenwoordig zijn ze inwendig geïsoleerd zodat ze gelijk of zelfs beter isoleren dan kunststof kozijnen. Energiezuinig, duurzaam en design zijn de kernwoorden bij aluminium kozijnen.

Aliplast Futural

Futural is een 3-kamersysteem met thermische onderbreking voor aluminium ramen en deuren. Naast een goed isolatieniveau biedt het systeem een oplossing voor alle binnendraaiende ramen en binnen- en buiten draaiende deuren

 

 

Inbouwdiepte buitenkader: 51 mm

Beglazingdikte: tot 35 mm

Kamersysteem: 3-kamersysteem

Inbraakklasse: klasse 2.       

Brandwerend: EW30

 

 

 

 

Downloads

Aliplast VG500

De VG500 is een universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden. Het systeem is perfect toepasbaar bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. De VG500 biedt een antwoord op elke type woning. Mogelijk in 2 tot 6 delen.

 

 

Maximaal vleugelgewicht: 300 kg

Beglazing vleugel: 6 - 48 m

Kamersysteem: 3 kamersysteem

Inbraakklasse: Klasse 2

Mogelijkheden: in schuif en hefschuif uitvoering

Rail mogelijkheden: in mono-, duo-, of triple-rail

 

 

 

Downloads

Aluminium of kunststof schuifpui

Kozijn Services levert en monteert ook aluminium of kunststof schuifpuien. Vaak wordt dit gedaan in combinatie met andere producten zoals kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, boeidelen, dakkapellen, tuindeuren, voor- en achterdeuren, binnen- en buitenzonwering, horren en/of plissé hor.

Een aantal grote voordelen zijn:

 • Veel lichtinval, door grote glasoppervlaktes
 • Isolerend, in combinatie met HR** of HR*** glas
 • Gebruiksvriendelijk, makkelijke en lichte bediening en weinig onderhoud
 • Ruimtewinst, geen naar binnen of buiten draaiende elementen
 • Duurzaam, een kunststof schuifpui gaat erg lang mee
 • Waardevermeerdering van uw huis
 • Inbraak werend, geen hang- en sluitwerk aan de buitenzijde

 

Kwaliteit voorop bij uw aluminium of kunststof schuifpui

Friesland is de thuisbasis van Kozijn Services, maar we leveren en monteren door heel Noordoost Nederland. U kunt in ons uitgebreide assortiment vinden waar wij u van kunnen voorzien. Staat uw wens er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met een van onze medewerkers opnemen, vrijwel altijd vinden we samen met u alsnog de perfecte kozijnen of schuifpui.

 

Diverse soorten glas

Er zijn allerlei soorten isolatieglas en de isolatiewaarde ervan verschilt nogal. HR-glas is een afkorting van hoogrendementsglas. HR-glas bestaat uit 2 of 3 glasplaten met daartussen een ruimte (de spouw). Bij HR en HR+ glas zit er gewone droge lucht tussen de glasplaten. Bij HR++ en triple glas zit er een edelgas tussen de glasplaten (meestal argon). De lucht of edelgassen in de spouw zorgen voor de isolatie. Edelgassen isoleren beter dan droge lucht. Bij alle soorten HR-glas zit er op de glasplaat aan de kamerkant ook een onzichtbare coating (laagje), die de isolatie nog meer verbetert. Vandaar de aanduiding HR: hoog rendement. De coatings weerkaatsen namelijk warmte, terwijl ze licht doorlaten.

Triple glas heeft 3 glasplaten, vandaar dat triple glas ook wel drievoudig, driedubbel of HR+++ glas wordt genoemd. Het is belangrijk om bij triple glas altijd rekening te houden met het gewicht van het glas, deze is namelijk al snel (te) zwaar. Ook bij andere uitvoeringen is het belangrijk om altijd het gewicht van de te plaatsen ruiten in het oog te houden. Naast gewicht is ook de dikte, doorvalveiligheid en windbelasting van belang, wij kunnen hierin altijd adviseren of meekijken naar de beste oplossing.

 

HR++ GLAS

Hoog-Rendements isolerend dubbelglas heeft een tot wel 3x betere warmte-isolatie dan isolerend dubbelglas. Dit komt omdat op éénzijde van het glas (in de spouw) een heel dunne warmte reflecterende coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld. De gebruikte gassoorten zijn (meestal) argon of krypton.

 • U-waarde van 1,1

 

Triple glas

Drievoudig isolatieglas, ook wel “Triple beglazing” genoemd, heeft een betere isolerende werking dan Hoog-Rendements glas. Isolerend dubbelglas heeft een tot wel 5x betere warmte- isolatie dan gewoon isolerend dubbelglas.

 

 • u waarde van 0,7

Gelaagd glas

Gelaagd glas of gelamineerd glas bestaat uit 2 of meer glasbladen voorzien van 1 of meer transparante, matte of gekleurde folie(s) die bij glasbreuk een vangnet creëren waaraan de scherven grotendeels blijven kleven.
Afhankelijk van de situatie verschillen de uitvoeringen in dikte en samenstelling, waarbij de opbouw het veiligheidsniveau bepaalt.
Tevens houdt dit glas de meeste vormen van UV-straling tegen en biedt het meer geluidwering dan normaal enkel glas.

Gehard glas

Gehard glas is in tegenstelling tot dubbel glas of gelaagd glas één enkele glasplaat. Bij gehard glas gaat het in mindere mate om de dikte van het glas, maar vooral om de manier waarop deze glassoort gemaakt is. Door extreme verhitting van de glasplaat, gevolgd door een snelle afkoeling ontstaat er een trekspanning die het glas een stuk sterker maakt. Dit glas is tot wel 5 maal sterker dan regulier enkel glas. Geharde beglazing is een glassoort die onder meer toegepast bij deuren, maar ook als afscheiding van bijvoorbeeld een balkon.

Matglas

Een glassoort die dezelfde lichtdoorlaatbaarheid heeft als normaal glas, maar ondoorzichtig is, is matglas. Deze glassoort wordt bewerkt met zuur of een slijpmiddel, waardoor het glasoppervlak wordt aangetast. Daardoor is het niet helemaal helder, en kun je er niet doorheen kijken. Matglas wordt veel gebruikt voor kastplanken, vitrinekasten, douchewanden, maar ook wel voor ramen van een huis of kantoorgebouw. De toepassing van matglas geeft privacy, maar zorgt tegelijkertijd voor veel licht in de desbetreffende ruimte. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met isolatieglas.

Glas-in-lood

Glas-in-lood is glas in verschillende kleuren en vormen, dat door lood verbonden wordt tot een afbeelding of kunstwerk. Het is een eeuwenoude techniek die vroeger veel werd toegepast op ramen van kerken, maar ook voor de huizen van welgestelde kooplieden en mensen van adel. Omdat er veel glassoorten en technieken zijn, heeft de toepassing van glas-in-lood heel veel mogelijkheden. Ook het aanleveren van een eigen ontwerp behoort tot de opties bij deze glassoort. In de huidige tijd kan glas-in-lood ook tussen isolatieglas geplaatst worden.

 

WIL JE MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

 > Mail ons of bel 085 025 0258

In ons uitgebreide assortiment

vind je ook diverse soorten:

 • Goten en gevelbekleding
 • Horren en raamdecoratie
 • Zonwering
 • Dakramen

Wil je meer info of een offerte opvragen?

Slider 1. #kozijn #services
Slider 2. #kozijn #services
Slider 3. #kozijn #services
Slider 4. #kozijn #services
Slider 5. #kozijn #services
Slider 6. #kozijn #services

Wij werken met