Home Bouwpartners

Bouwpartners

Jouw partner in de Bouw

Wij weten als geen ander dat je elkaar nodig hebt in de bouw. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om lid te worden van ons Bouwpartnerplatform. Als Bouwpartner van Kozijn Services geniet je van vele exclusieve services, zoals bijvoorbeeld:

  • volledig ontzorgde montageklussen, jij regelt het op de bouw en alles daaromheen regelen wij
  • een showroom voor jou mét jouw klanten, voorzien van alle gemakken
  • unieke kennisdeling d.m.v. een kennisbank, vak trainingen en bouwkundige ondersteuning

Ook ben je als Bouwpartner onderdeel van een groot netwerk. Met de andere Bouwpartners kun je sparren over werkzaamheden, bijpraten over de bouwwereld, maar natuurlijk ook gezellig een vrijdagmiddagborrel drinken. Als Bouwpartners deel je de passie van het vak en versterk je elkaar.

Dit alles, is exclusief voor Bouwpartners!

Op dit moment zijn wij druk bezig om dit complete

Bouwpartnerplatform op te zetten.

Mis niks en schrijf je nu alvast in!

SCHRIJF JE NU VRIJBLIJVEND IN ALS BOUWPARTNER.

> Klik hier of bel 085 025 0258

Unieke voordelen als Bouwpartner

Als jij Bouwpartner bent geworden, ben je onderdeel van een Bouwpartner netwerk. Samen met de andere Bouwpartners geniet je van vele exclusieve voordelen. Informeer jouw klanten over alle mogelijkheden in de showroom met of zonder hulp van onze medewerkers. Houd je kennis up to date met onze unieke kennisdeling. En zo helpen wij elkaar als Bouwpartners!

Volledig ontzorgde montageklussen

Als bouwpartner kunnen wij jou ontzorgen wat betreft het aannemen van grote projecten of het niet hebben van projecten. Als je een groot project hebt, kun je daarvoor onze montageteams als extra mankracht inzetten. Maar als je juist (even) zonder werk zit, dan kunnen wij jou voorzien van montageklussen.

Een showroom

Wij hebben een showroom tot jou beschikking staan. De showroom is van alle gemakken voorzien en jij kunt hier met jouw klanten terecht. Je kan daarbij de keuze maken om het adviesgesprek door onze verkopers te laten uitvoeren of om zelf met je klanten naar de showroom te komen.

Wij zorgen er natuurlijk voor dat het jullie aan niets ontbreekt; de producten, de brochures, een kopje koffie of thee én een glimlach zullen klaarstaan voor gedegen adviesgesprek!

Unieke kennisdeling

Uitsluitend voor onze Bouwpartners hebben wij een uniek platvorm om jou kennis te vergroten. Wij voorzien jou graag van productbrochures, plaatsingsinstructies, detailtekeningen of wat je verder qua bouwondersteuning nodig hebt. Ook als je er even niet uitkomt, kunnen we samen naar de beste bouwkundige oplossing kijken.

Alle informatie zal doorlopend aangevuld en vernieuwd worden. In de toekomst zullen hier ook informatiebijeenkomsten, vak trainingen, branchenieuwtjes en kortingsacties aan toegevoegd worden.

Op deze manier ben jij als Bouwpartner van Kozijn Services altijd als eerste op de hoogte!

Bouwpartner netwerk

Ook ben je als Bouwpartner onderdeel van een groot netwerk. Met de andere Bouwpartners kun je sparren over werkzaamheden, bijpraten over de bouwwereld, maar natuurlijk ook gezellig een vrijdagmiddagborrel drinken.

Als Bouwpartners deel je de passie van het vak en versterk je elkaar!